Ezt a hirdetést archiválták.

Nagyon jó helyen, gyönyörű környezetben extrákkal szerelt 3 szintes ház kiváló minőségben

Pécs
6 éve

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3916990
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 245
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pécs-belváros és egyetemváros határában  csendes ,  válogatott lakóközösséggel bíró  utcában kiváló állapotú, minőségi anyagokkal kivitelezett , extrákkal szerelt 3 szintes családi ház csodás, belső intim kerttel eladó.
Az ingatlan hasznos alapterülete 245 nm, ebből a középső szinten tágas előtér, vendég wc, konyha-étkező, kamra, hatalmas teraszkapcsolatos nappali, tv szoba , fürdőszoba bidével és infrakabinnal , valamint nagy gardrób található.
Az emeletre stabil, faburkolatos lépcsősor  vezet, itt kapott helyet  a  napfényes   hallból nyíló két hálószoba, a zuhanykabinnal és káddal szerelt nagy fürdőszoba és a mindkét hálószobához tartozó gardróbszoba.
Az alsó szinten van a ház  működését biztosító gépészet (bejövő víz lágyítója, napelemekhez tartozó melegvíztároló, kazán, mosókonyha).
Szintén itt van még kialakítva egy nagy kamra, kártyaszoba és egy iroda  is.
 
A lakószinteken  mindenhol márvány burkolat van ,kivéve a hálószobákban, ahol kiváló minőségű szőnyegpadló van lerakva .
 
Az itt lakók kényelmét szolgálja a nappaliból megközelíthető 2 db árnyikával védhető nyugati tájolású  30 nm-es terasz .
 
A kertben különleges növények között foglal  helyet  a  télen is használható fedett medence (3,7x7,8 m) a  4 személyes jakuzzi, a kerti sütő és az egyik garázsból kialakított kerti fürdőszoba és a műhely.
Az autóknak fedett, szép fából készült beálló és automata kertkapu készült.
 
A hőszigetelésnek,a napkollektoroknak és a kiváló műszaki berendezéseknek köszönhetően az  ingatlan fenntartása hihetetlenül kedvező. A  napkollektorok  nyáron a medence vizét fűtik, télen rásegítenek a fűtésre.
 
Az ingatlan védelmét kamerarendszer és riasztó  biztosítja.
 
Felsorolni lehetetlen a sok extrát és praktikus megoldást, ezért kérem nézze meg a képeket és ha bármi kérdése van az alábbi számon   rendelkezésére állok, még több képet tudok küldeni és információval szolgálni.
 
 
Iár:  69,9  M  Ft               érd:  [------]

Elhelyezkedés
Pécs

 
Elhelyezkedés
Pécs