Jósnő Pécsen!


Képek / Videók
Megosztás
Leírás

Jósdám nyílt Pécsen: Melitta Jósda néven! Már személyesen is lehet velem találkozni, és Sorselemzést, Jóslást kérni! Bejelentkezés a megadott Mobilszámon, ami Alapdíjas telefonszám!
Születési dátumból Sorselemzést végzek. Megnézem a: Múltat-Jelent-Jövőt a számok megnyílnak elöttem. Látom azt is ami még be sem következett.

Az elemzések kapcsán kártyámat is használom,: Cigány kártyát, Frábátó Mester Mágus Tarot Kártyáját, ami a Misztikus Szellemvilágba is betekintést ad! Egyénre szabottan nézem a probléma gyökerét, így változó: Kinél, Melyik kártyámra van szükség?! De mindenképp a mindennapok problémájára adja meg a választ. 
Ha Negatív blokkot érzékelek, vagy Rontást-Átkot látok a hozzám fordulón -vagy a családján-, legjobb tudásommal megszabadítom e káros hatásoktól. Negatív Energia Blokkoldás azonnal!

Pécs. Király utca.76.
Átrium Üzletház.
Nyitva tartás: Hétfőtől -Péntekig: 08-12 óráig.
Igény szerint Szombaton: 08-12 óráig.

Bejelentkezés - Időpont kérés: 06/30 595 3247.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Melitta Jósnő

  • +36305953247

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pécs

Király utca 76.

Hasonló hirdetések
  • Jóslás-Sorselemzés-Mágiák-Bevonzó és Védelmi Karkötők és Gyertyák is kaphatók a Pécs Király utca 76. Földszint 3. Átok-Rontás Negatív Energia vizsgálata-levétel-tisztítása!Gyere el a Jósdámban! Szeretettel várlak! Nyitva tartás: H-P: 09-17. Szombaton...
    • Horoszkóp, Tarot - Pécs
    1 napja, 10 órája
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Melitta Jósnő

  • +36305953247

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pécs

Király utca 76.