Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 115 nm-es Felújított tégla lakás Pécs Belváros

Pécs Belváros
5 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Pécs
    Pécs
    Több generációs házat keres?Lakhatás mellett bérbe adható ingatlanra lenne szüksége?Akkor Önnek ajánlom ezt a Pécsi ingatlant.Eladó egy 2 lakásos, jelenleg 3 lakrészre osztott, összesen 246 m2 lakórésszel rendelkező Pécsi családi ház a nyugati város ...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja
    174 000 000 Ft
  • Eladó Pécs belvárosában egy mélyföldszinti  ingatlan.
    Pécs
    40 m2-es üzlethelyiséget kínálunk megvételre Pécsett a Mátyás Király utcában, közvetlen utcafrontról elérhető bejárattal. Az ingatlan üzleti és lakás funkcióra is alkalmas lehet, egy kétlakásos társasház mélyföldszintjén található, két szobából, kony...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja, 2 órája
    33 990 000 Ft
  • Eladó 51 m2-es panellakás Pécs, Kertváros
    Pécs, Kertváros
    Baranya megye Pécs Kertvárosban eladásra kínálunk egy ELSŐ EMELETI 2 szobás, erkélyes lakást. Négy emeletes hőszigetelt épületben található Kertváros központi részén. A közelben boltok, piac, orvosi rendelő, játszóterek. A lakás teljes felújításon es...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja, 19 órája
    31 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Pécs
    Pécs
    Pécsett, Közép-deindolban 1650m2-es telek, 25 m2-es házzal és 15m2-es fedett terasszal eladó. Az épületbe be van vezetve a villany. Csatorna, vezetékes víz telken belül, gázcsonk a telek előtt található. 23900000 Ft Hétköznap 9-18 óráig és szombatonk...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja
    23 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Pécs
    Pécs
    Sok szobás családi házat keres?6 szoba elég lenne?Itt a remek lehetőség!Pécs (Hirden) eladó kertvárosi hangulatú területen, egy 6 szobás, 3 szintes, külső szigeteléssel rendelkező, öszkomfortos, garázsos, jó állapotú családi ház, 964 m2-es telken.- 3...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja
    49 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4093393
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 115
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Kórház tértől néhány perc sétára eladó egy teljeskörűen, vezetékekig felújított, minden igényt kielégítő, dupla komfortos, tágas polgári lakás.
Már a közlekedőbe belépve megtapasztalhatjuk, milyen érzés egy igazán elegáns otthonba érkezni, ahol a falak változatos, ám összeillő, fiatalos festése elképesztően kellemes hangulatúvá varázsolja a szobákat.
Innen nyílik egy rendelőnek kialakított, járólapozott szoba, itt diszkréten beépített szekrénybe rejtve még mosdó is található. Innen tovább mehetünk egy kis váróba, ami a belső udvarra nyílik és ide tartozik még egy WC is. Ez a rész teljesen járólappal burkolt és halvány színekre festett.
Az előtérből egy másik ajtón belépve a dolgozószobába érkezünk, melyben - a 340-es belmagasságnak köszönhetően - kényelmes galéria lett kialakítva, két személynek kényelmes fekhelyet biztosítva. Ez a szoba egyébként bézs padlószőnyeges, kellemes, meleg érzetet adva ezzel. Visszalépve az előszobába, a bal kezünknél kíváncsivá tesz egy vörös színű fal, s egy ajtó benne "elrejtve". Innen nyílik egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, itt található jelenleg a mosógép is és a törölközők melegítésére alkalmas függőleges fali radiátor. Ebben a helyiségben álmennyezet szűkíti be a teret, ami fölött tároló található és a gardrób felől lehet megközelíteni.
A 40 négyzetméteres amerikai konyhás nappali déli tájolású és a három nagyméretű, kétszárnyú dupla ablaknak köszönhetően rendkívül napfényes.
A falak kellemes bézs színűek, kivéve az északit, ami sötétbordó színnel keretezi a két hatalmas régi stílusú fehér ajtókeretet.
Valaha ez a helyiség két külön szoba volt, de a tulajdonosok egybenyitották hogy tágasabb legyen a belső tér.
Innen közelíthető meg a hálószoba, amihez saját gardrób tartozik - ahonnan plusz pakoló-tárolóhely érhető el az említett fürdőszoba fölötti álmennyezetben - valamint egy fiatalosan többszínűre -narancssárga-szürke csempézett, sötét színű minőségi járólapokkal burkolt, bidével és wc-vel felszerelt fürdőszoba.
Az épületben 25 lakás található és ez - az egyébként földszinten található lakosztály - a legnagyobb közülük.
Tartozik hozzá egy állóhely az udvaron található teremgarázsban, ami kb. 16 négyzetméter alapterületű, a tulajdonos szerint kisebb autó tárolására alkalmas, de jelenleg tárolónak használják.
Az udvar egy kb 50 négyzetméteres részét használhatják a lakáshoz a lakók, ide ki lehet ülni, csendes, körbezárt belső udvar ez, zöld növényzettel.
Az északi oldalon a nyílászárók egyébként ki lettek cserélve a 7 évvel ezelőtti felújításkor.
Ha Ön egy igazán kényelmes és magas követelményeknek megfelelő lakást szeretne vásárolni a történelmi belváros peremén, jöjjön el, nézze meg!
Várom a hívását bizalommal!
Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Pécs

Belváros

 
Elhelyezkedés
Pécs

Belváros