Ezt a hirdetést archiválták.

Csendes kertvárosi környezetben 2 szintes, extrákkal szerelt , dupla komfortos ház 5 garázzsal

Pécs
5 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3943904
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 180
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pécs Kovácstelep csendes korszerűsített utcájában , nyugodt családi házas környezetben, 618 nm-es területen álló  kétszintes  családi ház eladó. Az épület nagy méretű és minőségi anyagokkal felhasználva lett felújítva. Lakótere  180 nm , ezen kívül  külön épületben található a  fedett medence, szauna és mosókonyha, mely alatt még egy 10 nm-es pince is van.  A tágas udvaron  3 fűtött garázs és egy nagyméretű csónaktároló is helyet kapott.
A ház földszintjén az előszobából   tudjuk külön-külön megközelíteni a többi helyiséget. Nagy méretű korszerűen gépesített konyha étkezővel, ahonnan egy szintén nagy fedett teraszra tudunk kimenni. Itt található egy épített főzősarok márvánnyal burkolva és réz kürtővel. A  tágas nappali  két nagy ablaka utcafrontra néz. Az étkező és a nappali között egy falba épített kandalló is tudja biztosítani a kellemes hőérzetet és hangulatot. Itt az alsó szinten  van egy télikert-könyvtár szoba, egy fürdő és egy WC, valamint egy helyiség a vegyes tüzelésű kazánnak. Az étkezőből tudunk lépcsőn feljutni az emeleti részre, ahol a galériából  a három külön nyíló szobába , valamint  a fürdőszobába jutunk. Két hálónak nagy, utcafrontra néző kettőnek közös erkélye van
 Az ingatlan korábban gépészetileg és esztétikailag is felújításra került , a kandallón kívül gáz-cirkó fűtés és vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.
Szobái jó állapotban lévő tölgyfa  parkettával, a többi helyiség, minőségi kerámia lapokkal burkolt. A fürdőben jó állapotú víz- és szennyvízrendszer, szaniterek és modern burkolatok kerültek beépítésre .A konyhájában  egyedi tervezésű, gépesített konyhabútor található. Közvetlen környezetében buszmegállók, óvoda, iskola, gyógyszertár, rendelő intézet, posta, boltok, üzletek, éttermek, edzőterem és számos kiszolgáló egység megtalálható.
 
Elhelyezkedése miatt nagyobb családnak tökéletes választás. 
 
 
Iár:  30,99 M  Ft  érd:  [------]

Elhelyezkedés
Pécs

 
Elhelyezkedés
Pécs