Ezt a hirdetést archiválták.

78m2 -es, 3 szobás Lakás eladó (Pécs, Megyeri tér)

Pécs Megyeri tér
6 éve, 4 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3960550
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 78
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pécs-Egyetemvárosban, több egyetemi kar közvetlen közelében, a külföldi diákok által is igen kedvelt szektorban, a Megyeri téren, összesen 7 lakásból álló téglaépítésű társasház III/3. emeletén, 2013-ban teljes körűen felújított, korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró, elegáns, gyorsan költözhető, alacsony rezsivel bíró, összesen 78 m2 alapterületű belső kétszintes, kényelmes nappali + 2 külön nyíló hálószobás, duplakomfortos, klímás, műanyag nyílászárókkal rendelkező, egyedi fűtésmérővel és szabályzóval szerelt, távfűtéses, saját tárlóval bíró lakás kedvezményes áron eladó.

Az ingatlan alsó szintjén található az előtér, a konyha, egy WC-vel és zuhanykabinnal szerelt fürdő és a nagyméretű nappali, valamint egy külön nyíló hálószoba, míg a felső szinten kapott helyett egy teljesen külön álló lakótér egy nagyméretű szobával (melyből jelenleg ötletesen egy külön háló és nappali rész került leválasztásra), a WC-vel, káddal szerelt fürdővel és egy gardrobbal.

A felújítás során kicserélték az összes víz-, gáz- és villanyvezetéket (a meleg vizet gáz biztosítja), a hideg és meleg burkolatokat, a teljes szaniterállományt, mindenhol led világítással szerelt spotlámpákat építettek be, nagyon elegáns konyhabútort építettek be, a külső nyílászárókat redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt műanyag ablakokra cserélték ki, ezen felül az egész lakásban nagyon elegáns és divatos színvilágot hoztak létre.

Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város külföldi egyetemisták által is igen kedvelt részén található, ezért fokozottan ajánljuk mindazon kedves érdeklődőnk figyelmébe, akik Pécsett kifejezetten befektetési célból kívánnak ingatlant vásárolni. A város jelenleg legnagyobb albérlet kínálatával rendelkező és a Pécsi Tudományegyetem egyetlen szerződött ingatlanközvetítő cégeként a vásárlást követően - igény esetén - hathatósan tudjuk segíteni a vevőt az ingatlan albérlet útján történő hasznosításában is.
Referencia szám: PH1428

Alapterület: 78m2

Ingatlan típusa: Lakás

Ingatlan állapota: Felújított

Épület típusa: tégla

Emelet: 3.

Kilátás: utcai

Szobák száma: 3

Fűtés típusa: Távfűtés

Berendezés: bútorozatlan

Extrák: Tűzhely, Légkondícionáló, Tároló, Új nyílászárók, Redőny, Jó közlekedés
Ár: 22.9M Ft


Hivatkozási szám: PH1428

Elhelyezkedés
Pécs

Megyeri tér

 
Elhelyezkedés
Pécs

Megyeri tér