Ezt a hirdetést archiválták.

63m2 -es, 2.5 szobás Lakás eladó (Pécs, Szigeti)

Pécs Szigeti
5 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4421375
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 63
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pécs-Egyetemvárosban, az Orvosi Kar közvetlen közelében, nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező beruházó által megvalósított, háromszintes, kettő épületből és összesen 11 lakásból álló, elegáns, szigetelt, korszerű építőanyagokból, egyedi formavilággal rendelkező, minimál stílusú új építésű társasházban eladó egy kulcsrakész II. emeleti, összesen 63 m2 alapterületű lakás. A lakótérben kényelmes konyha-étkező-nappali, valamint 2 darab, külön nyíló hálószoba, előtér, kettő fürdőszoba került kialakításra.

A lakásban minőségi anyagok kerülnek beépítésre azzal, az adott ingatlan belső elrendezése teljes mértékben a vevő kívánsága szerint kerül kialakításra, a hideg- és meleg burkolatok, a belső nyílászárók, valamint a szaniterek a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül szintén szabadon választhatóak, így minden egyes ingatlan teljesen egyedi, kizárólag a vevők igényei és fantáziája szerint kerül megépítésre.

Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város külföldi egyetemisták által is igen kedvelt részén található, ezért fokozottan ajánljuk mindazon kedves érdeklődőnk figyelmébe, akik Pécsett kifejezetten befektetési célból kívánnak ingatlant vásárolni. A város jelenleg legnagyobb albérlet kínálatával rendelkező és a Pécsi Tudományegyetem egyetlen szerződött ingatlanközvetítő cégeként a vásárlást követően - igény esetén - hathatósan tudjuk segíteni a vevőt az ingatlan albérlet útján történő hasznosításában is.
Referencia szám: PH14352

Alapterület: 63m2

Ingatlan típusa: Lakás

Ingatlan állapota: Újépítésű

Épület típusa: tégla

Emelet: 2.

Kilátás: utcai

Szobák száma: 2.5

Fűtés típusa: Gáz (cirkó)

Berendezés: bútorozatlan

Extrák: Új nyílászárók, Redőny
Ár: 24.9M Ft


Hivatkozási szám: PH14352

Elhelyezkedés
Pécs

Szigeti

 
Elhelyezkedés
Pécs

Szigeti