Ezt a hirdetést archiválták.

38m2 -es, 1.5 szobás Lakás eladó (Pécs, Alkotmány utca)

Pécs Alkotmány utca
5 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4367889
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 38
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pécsett, a Belváros és Egyetemváros között félúton, több egyetemi kar közelében, a külföldi diákok által az egyik legjobban preferált, csendes Alkotmány utcában 2017. tavaszán átadásra került, új építésű, modern, szigetelt társasház magasföldszintjén, összesen 38 m2 alapterületű, kényelmes konyha-étkező-nappali + külön nyíló hálószobás, teljesen új, dizájn bútorokkal berendezett, klímával felszerelt, cirkó-gázfűtéses, rendkívül alacsony rezsivel bíró, saját kerttel rendelkező ízléses és elegáns, azonnal költözhető téglalakás teljes berendezéssel együtt eladó. Az irányár magába foglalja a lakásban található valamennyi ingóságot és felszerelési tárgyat is.

Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város külföldi egyetemisták által is igen kedvelt részén található, ezért fokozottan ajánljuk mindazon kedves érdeklődőnk figyelmébe, akik Pécsett kifejezetten befektetési célból kívánnak ingatlant vásárolni. A város jelenleg legnagyobb albérlet kínálatával rendelkező és a Pécsi Tudományegyetem egyetlen szerződött ingatlanközvetítő cégeként a vásárlást követően - igény esetén - hathatósan tudjuk segíteni a vevőt az ingatlan albérlet útján történő hasznosításában is.

FONTOS: a lakást is magába foglaló épület jelenleg még nem rendelkezik használatba vételi engedéllyel, ugyanakkor annak az építési hatóság általi kiadása akár évekig is elhúzódhat, ezért felhívjuk minden kedves érdeklődő figyelmét arra, hogy ennek tudatában keresse a hirdetőt, aki pontos felvilágosítást tud adni a folyamat teljes jogi és műszaki hátteréről.


Referencia szám: PH1527
Alapterület: 38m2
Ingatlan típusa: Lakás
Ingatlan állapota: Újépítésű
Épület típusa: tégla
Emelet: 0.
Kilátás: kertre néző
Szobák száma: 1.5
Fűtés típusa: Gáz (cirkó)
Berendezés: bútorozott
Extrák: Kertes, Tűzhely, Légkondícionáló, Hűtőgép, Beépített szekrény, Új nyílászárók, Jó közlekedés

Ár: 16.9M Ft


Hivatkozási szám: PH1527

Elhelyezkedés
Pécs

Alkotmány utca

 
Elhelyezkedés
Pécs

Alkotmány utca