Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Lúgosítás spirulinával!

3 740 Ft
Pécs
11 éve
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-609986
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Gyakran van úgy, hogy Ön bármiféle különösebb ok nélkül fáradtnak érzi magát?
Súlyproblémákkal küszködik, vagy betegségek gyötrik?
Forradalmian új kutatások szerint minden betegség egyetlen alapvető okból adódik; és ezek nem a kórokozók! Testünk túlsavasodása az, ami egészségügyi gondjainkért felelős.
Mint ahogy testünk szabályozza a hőmérsékletét, a vér pH-értékét is befolyásolja egy nagyon szűk tartományban; és mindent megtesz azért, hogy ezt fenntartsa. A vér elsavasodásának elkerülése végett a szervezet eltárolja a savakat a sejtekben, ezzel túlterhelve őket. Belső nedveink pH szintje testünk minden egyes sejtjére hatással van; és ha a savasság hosszan tart, megzavarja az összes sejtszintű aktivitást - megakadályozza az életet magát.
A pH-érték fogalmával bizonyára Ön is tisztában van. Ki ne emlékezne diákkora kémiaóráinak színes kísérleteire? Akkoriban talán még fel sem fogtuk a pH-érték jelentőségét, mostanában viszont egyre gyakrabban kötik össze fogalmát egészségünk megőrzésével.
Három okból kifolyólag következhet be elsavasodás:
Ha túl sok savas ételt eszünk
Ha mérgek halmozódnak fel, vagy mikroorganizmusok szaporodnak el a szervezetünkben
Vagy akkor, ha testünk helytelenül bontja le, illetve semmisíti meg a savakat.
Napjaink táplálkozása a leggyakoribb oka az elsavasodás kialakulásának. Túl nagy mértékben fogyasztunk savasító állati eredetű ételeket, mint például a hús, sajt vagy tojás; túl sok savasító italt iszunk, mint például a kávé, sör vagy egyéb alkoholos italok, illetve nagy mennyiségű cukrot viszünk be szervezetünkbe. Ezzel szemben kevés zöldséget eszünk, melyek segítenének ellensúlyozni a savakat.

Még a stressz és a többi negatív érzelem is savakat termel, ennek következtében a stresszes ember könnyebben megbetegedhet.
Amikor felborul szervezetünk pH-ja, számos problémával szembekerülhetünk. Egy elsavasodott testben az egészséges sejtek elkezdenek felbomlani - a megváltozott környezet hatására -, és különféle baktériumok alakulnak ki belőlük, melyek élesztő- és egyéb gombákká válnak, végül penészgombává – melyek aztán újabb savakat termelnek. Ez az ördögi kör így folytatódik, és az enyhe tünetekből később súlyosabb problémák alakulhatnak ki.
A savasság a következő problémákat okozhatja, csak hogy néhányat említsek:
száraz bőr
izomláz
emésztési zavarok
depresszió
csontritkulás
magas vérnyomás
cukorbetegség
rák
A zsír egy sav-probléma!
A zsír kialakulásának valódi oka szintén a savasságban keresendő! A test zsírsejteket termel, hogy elszállítsák a savakat a létfontosságú szervektől; melyek különben komoly károsodást szenvednének. A zsír menti meg az Ön életét! A zsír valójában nem más, mint a test reakciója egy veszélyesen túlsavasodott állapotra.
Megrendelheti:http://www.szilvia.ganodermakave.hu/termekek

Kapcsolat a hirdetővel
  • Mészáros Szilvia
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pécs


Hasonló hirdetések

  • Naturstar Vadgesztenye gél forte dupla (2x60 ml)
    Pécs
    A készítmény magas hatóanyag-tartalmú, különleges gyógynövénykomplex. Hatóanyag-tartalma 25% gyógynövénykivonat (vadgesztenye, szúrós csodabogyó, körömvirág, szőlő, varázsmogyoró). A felhasznált gyógynövények hatóanyagai gyulladást gátló, hámképző, ö...
    • Egészség, Szépség - Pécs
    2 napja, 23 órája
    2 906 Ft
  • Naturstar Lóbalzsam (500 ml)
    Pécs
    24 gondosan válogatott gyógynövényből készült különleges gyógynövény komplex. A felhasznált gyógynövények hatóanyagai szakirodalmi adatok szerint eredményesen alkalmazhatóak külsőleges bedörzsölő szerként különböző mozgásszervi panaszok esetén. Alkal...
    • Egészség, Szépség - Pécs
    2 napja, 23 órája
    3 675 Ft
  • Naturland Nyugtató filteres teakeverék (25 x 1,5 g)
    Pécs
    Különböző okok miatt fellépő nyugtalanság, idegesség, alvászavarok, szorongás és depresszió csökkentésére, illetve megszüntetésére, önmagában vagy célzott gyógyszeres kezelés kiegészítőjeként. Kúraszerű alkalmazása során javul a rossz közérzet és a k...
    • Egészség, Szépség - Pécs
    2 napja, 23 órája
    1 699 Ft
  • Naturland D-vitamin forte tabletta (60 db)
    Pécs
    A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és az immunrendszer normál működéséhez. Összetevők: tömegnövelő szer (m...
    • Egészség, Szépség - Pécs
    2 napja, 23 órája
    2 821 Ft
  • Naturland C-vitamin 1000 mg tabletta (40 db)
    Pécs
    A C-vitamin hatékony antioxidáns, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, segíti a vas felszívódását, és részt vesz az érrendszer épségének fenntartásában. Összetevők: aszkorbinsav, burgonya-keményítő, szacharóz, zselatin, csomósodást gátl...
    • Egészség, Szépség - Pécs
    2 napja, 23 órája
    2 630 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Mészáros Szilvia
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Pécs